Raumantien Motelli J&K Oy // Tuorsniementie 584, 28580, PORI // 02 647 5620 // info@raumantienmotelli.fi

HOTELLITASON MAJOITUSTA - MAJATALON HINNOILLA

Raumantien Motelli  tarjoaa kodikasta ja viihtyisää majoitusta edulliseen hintaan kaupunkihälinän ulkopuolella, maaseudun rauhassa– reilun viiden minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta.

Meillä on 10 kpl siistejä 18 m²:n kokoisia 1–2 hengen huoneita. Kaikki huoneet on remontoitu vuosina  2013-2017 mm. wc-tilat täysin uusittuja. Lisävuoteilla paikkoja yhteensä 28 kpl.

Huoneemme ovat savuttomia, tupakointimahdollisuus on huoneen ulkopuolella.

Jokaisesta huoneesta löytyvät hyvät Runkopatjasängyt, Suihku, WC, Jääkaappi, TauluTV ja langaton nettiyhteys. Myös liinavaatteet sijattuina ja kylpypyyhkeet.

Huoneen hintaan sisältyy monipuolinen buffet-aamiainen ja iltasauna. Sauna on kooltaan 6-8 hengen kokoinen ja asukkaiden vapaassa käytössä iltaisin, kysy tarkemmin vastaanotosta.

Joka huoneeseen on oma sisäänkäynti suoraan piha-alueelta ja oven edestä löytyvät lämpöpistokkeelliset turvalliset parkit autoille, tilaa löytyy pihalta myös isoille ajoneuvoille.

Meillä myös lemmikit yöpyvät edullisesti, sijaintimme mahdollistaa hyvät ulkoilupuitteet

Nurmialueillamme asukkaiden käytössä pöytäryhmiä sekä lapsille keinut ja liukumäki.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Uusi pyörätie Porista mahdollistaa turvallisen ja mutkattoman liikkumismahdollisuuden sekä yhteyden Poriin ja sen laajaan pyörätieverkostoon. Katso tästä kartta.

Porin Lentokenttä ja Matkakeskus (bussi ja juna) vain 5-10min ajomatkan päässä. Motellin välittömässä läheisyydessä 8-tien varrella bussipysäkit molempiin suuntiin. Aikataulut: www.matkahuolto.fi

Tutustu Porin alueen tapahtumiin ja aktiviteetteihin osoitteessa www.maisa.

Parhaan hinnan saat varaamalla suoran meiltä. 
Tutustu hinnastoomme tästä.          

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin majoitusta koskeviin kysymyksiisi!

Voit peruuttaa varauksen maksutta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä. Sitä myöhemmin peruutetuista varauksista veloitamme 70% ensimmäisen vuorokauden varaushinnasta, paitsi jos saamme huoneen edelleen myytyä. Peruuttamattomista varauksista veloitamme täyden hinnan.

 

RAUMANTIEN MOTELLI

HELPPO TULLA - HELPPO LÄHTEÄ


 

Yhteystiedot